TEOSYAL ULTIMATE – VOLUM INTENS

TEOSYAL Ultimate este cea mai recentă generaţie de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluţia ideală pentru pielea lăsată şi îndepartarea aspectului lucios al pielii.

Conceput special pentru remodelarea feţei ce necesită cantităţi mai mari de produs, TEOSYAL Ultimate permite o îmbunătăţire semnificativă a armoniei feţei prin creşterea ţesutului subcutanat, prin crearea de volum (în pomeţi, obraji şi bărbie), precum şi corectarea imediată a adânciturilor profunde ale pielii.

Proprietăţile sale reologice şi capacitatea sa de a crea un  volum  intens asigură  un rezultat spectaculos şi o remodelare perfectă a feţei.

TEHNICA INJECTĂRII

Injectarea se realizează cu un ac de 23 G (inclus în cutia de TEOSYAL Ultimate), cu un ac de18G sau cu o canulă flexibilă de18 G (în urma unei micro-incizii cu un ac NOKORTM sau  cu o lamă de bisturiu de 11G). Pentru confortul pacientului poate fi făcută sub anestezie locală sau tronculară. De asemenea, poate fi aplicată o cremă de tip EMLA ®. Se recomandă respectarea cu stricteţă a contraindicaţiilor produsului.

Mai multe zone ale fetei pot fi tratate cu TEOSYAL Ultimate:

• pometii şi şanţul lacrimal
• regiunea temporală
• ridurile de marioneta
• nasul
• bărbia
• linia mandibulară
• sprâncenele

Injecţia se face în general în profunzimea ariei concave a straturilor supraperiostale sau subdermale dar niciodată în derm.

În cazul injectării în obraz pentru o corecţie optimă, naturală, este tratată aria situată puţin deasupra depresiunii ce urmează să fie umplută. Aria concavă este apoi injectată moderat pentru a nu accentua ptoza facială. Efectul de lifting este imediat.

Pentru a obţine simetria optimă a feţei şi o bună distribuiţie a implantului, pacientul adoptă o poziţie şezândă, iar injectarea trebuie să fie constantă, lentă şi fără rezistenţă, utilizând o tehnică retrogradă sau în evantai. Gelul dens, vâsco-elastic este depozitat cu delicateţe, astfel încat volumul produsului injectat poate fi estimat fără a fi necesară o supracorecţie. Este recomandat masajul manual pentru omogenizarea ariei injectate, iar uneori este necesară aplicarea de gheaţă şi analgezice.

RECOMANDĂRI

Pentru a fi limitate riscurile, trebuie luate în considerare reperele anatomice ale pacientului. Elementele anatomice care trebuiesc evitate sunt urmatoarele:

Artera si nervul temporal
Laba gaştii
Septul orbital
Arterele si venele unghiulare
Buzele
Arterele si venele faciale
Nervii supraorbitali
Zona din jurul ochiului
Nervii sub-orbitali
Artera faciala si labiala
Nervul barbiei

> Având o capacitate excelentă creatoare de volum, TEOSYAL Ultimate permite a fi create atât suportul cât şi o tensiune facială, cu rezultate excepţionale în numai câteva minute.

Cu o procedură rapidă şi uşoară (tratament ambulatoriu), faţa este remodelată fără  a fi necesare corecţii ulterioare inutile.

> Obrajii sunt bombaţi, iar pomeţii şi bărbia sunt remodelate pentru un rezultat imediat, optimizat pe termen lung. Una sau doua şedinte sunt suficiente pentru a obţine o corecţie ce durează în medie pană la 18 luni.

> TEOSYAL Ultimate poate fi utilizat în combinaţie cu produse complementare din gama TEOSYAL pentru  tratarea  întregii feţe, a gâtului şi a decolteului.

O seringă de 3 ml concepută pentru realizarea unei proceduri curate.

Injectarea supraperiostală a unui volum mare de produs devine o procedură simplă şi  salvează din timpul preţios pentru medic. Utilizarea TEOSYAL Ultimate necesită studierea cu grijă a arhitecturii faciale a pacientului şi cunoştinţe solide despre anatomia facială şi tehnicile de implantare subdermală si supraperiostală.
Epilare definitiva Tratament riduri Acid hialuronic